۳۸.۲۵۰.۰۰۰
جمعیت
۱.۴۰۰.۰۰۰
دانشجو
۳۳
دانشگاههای برتر
Sept-June
سال آموزشی
جمعیت
دانشجو
دانشگاههای برتر
سال آموزشی
درصد بالایی از مردم این کشور از زندگی خود در کانادا راضی هستند و آمار جرم و جنایت در حد بسیار پایینی قرار گرفته است و این یکی از چیزهایی هست که این کشور را برای مهاجرین جذاب می کند. نکته قابل توجه این است که کانادا سیاست جمعیتی خود را بر پایه جذب نیروی متخصص خارجی معین کرده است. از این رو از مهاجرت نیروی انسانی متخصص از خارج استقبال می کند و شاید به همین دلیل باشد که عمدتاً وقت گرفتن از سفارت کانادا نسبت به سایر کشور ها زمان بیشتری را طلب می کند. ۱-دانشگاه تورنتو کانادا پس از پایان دوره دبیرستان دانش آموزان وارد دانشگاه شده و دانشجو محسوب می شوند و تحصیل خود را در مقطع کارشناسی یا لیسانس پی می گیرند. اگر شما هم جز کسانی هستید که دیپلم خود را اخذ کرده اید و قصد ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی در کانادا را دارید، این قسمت برای راهنمایی شما خواهد بود. تحصیل درکانادا بسته به دانشگاه و رشتهی تحصیلی نیاز به مدارک مختص خود را دارد. برای آنکه بدانید برای تحصیل در رشته و دانشگاه مورد نظرتان باید چه مدارکی را آماده کنید باید اطلاعات کافی از دانشگاه و رشتهی خود داشته باشید مدارک مورد نیاز برای پذیرش کارشناسی درکانادا 1. اصل و ترجمه مدرک و ریز نمرات دیپلم دوره تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در کانادا 1.5 تا 2 سال است که معمولاً شامل ۴۵ تا ۶۰ واحد درسی می باشد. برای پذیرش درمقطع فوق لیسانس یا ارشد هم نیاز به ارائه مدرک زبان و همین طور حداقل معدل 13 در دوره کارشناسی خواهید داشت. به علاوه شهریه ها به طور میانگین بین 10 هزار تا 20 هزار دلارکانادا در سال می باشد. در این دوره یا فقط واحد درسی میگذرانید و یا اضافه بر اخذ واحد های درسی در پایان دوره هم باید یک پروژه انجام دهید. در این دوره دانشجو نیاز ندارد که از قبل استاد راهنما یا سوپروایزر تعیین کند. در طی دوره هم باید واحد درسی پاس کنید و هم در پایان تز تحقیقاتی (پایان نامه) زیر نظر استاد راهنما ارائه کنید. معمولاً پایان نامه بسیار وسیع تر از پروژه بوده و روی جنبه ای از یک موضوع خاص کار می شود که قبلاً روی آن پژوهشی صورت نگرفته است. برای پذیرش در این مدل رشته ها باید از قبل استادی یا سوپروایزر از دانشگاه، فرد را به عنوان دانشجو خود پذیرش نماید. 1. اصل و ترجمه مدرک کارشناسی و ریزنمرات ادامه تحصیل در مقطع دکتری در کشور کانادا به شما این فرصت را خواهد داد که با اساتید و پژوهشگران برجسته دانشگاه های معتبر کانادایی کار و همکاری کنید و از امکانات تحقیقاتی و پژوهشی پیشرفته و مدرن آن ها استفاده کنید. به علاوه، بعد از پایان تحصیلات نیز با اخذ ویزای کار به مدت سه سال، در کانادا همچنان اقامت داشته و کار کنید. در نهایت بعد از 1 سال کار کردن و داشتن شرایط لازم، برای اخذ اقامت دائم اقدام کنید. 1. اصل و ترجمه مدرک کارشناسی، کارشناسی ارشد و ریزنمرات آنها دانشجویان بین المللی تا ۴۰ ساعت اجازه کار همزمان با تحصیل را دارند که میتواند این شغل در فضای دانشگاه و یا خارج از آن باشد. میزان درآمد افراد بسته به نوع کاردرکانادا متفاوت خواهد بود اما با در نظر داشتن شغل های پایه در کشور کانادا شما میتوانید بین ۱۲ تا ۲۰ دلار در ساعت درآمد داشته باشید و این یعنی درآمد حداقل ۱۰۰ دلار برای یک روز و ۸ ساعت کار!
مهاجرت تحصیلی به کانادا
با توجه به مهاجر پذیر بودن این کشور و شرایط عالی آن برای تحصیل و کار، قصد داریم در این مقاله شرایط تحصیل، کار و زندگی در کانادا را بررسی کنیم. این مقاله را انتها همراهی کنید.
شرایط تحصیل در کانادا
کانادا به عنوان کشوری با اقتصاد قوی و با ثبات و با جامعه ای با رفاه نسبی بالا، همواره مورد توجه بسیاری از مردم جهان برای مهاجرت و تحصیل بوده است. یکی ازبهترین شیوه های مهاجرت به کانادا مهاجرت تحصیلی و اخذ ویزای آن می باشد. یکی از مزیت های مهاجرت تحصیلی در این است که دانشجوی خارجی بعد از اتمام دوره تحصیلات خود قادر خواهد بود تا در کانادا ساکن شود و به کار و اشتغال بپردازد. چرا که این کشور از نیروهای متخصص و دارای تحصیلات عالیه استقبال بالایی می کند.
تحصیل در کانادا را می توانیم در سه مقطع تحصیلی کارشناسی یا لیسانس، کارشناسی ارشد و دکترا طبقه بندی کنیم که هر کدام از این مقاطع تحصیلی را بطور مفصل مورد بحث و بررسی قرار خواهیم داد.
از جمله برترین دانشگاههای کانادا
۲-دانشگاه بریتیش کلمبیا
۳-دانشگاه مک گیل کانادا
۴-دانشگاه مک مستر کانادا
۵-دانشگاه مونترال کانادا
۶-دانشگاه آلبرتا کانادا
۷-دانشگاه واترلو کانادا
۸-دانشگاه وسترن کانادا
۹-دانشگاه کلگری کانادا
۱۰-دانشگاه یورک کانادا
بنابر آمار های داده شده رنکینگ در دنیا در سال ۲۰۲۲، دانشگاه تورنتو و دانشگاه بریتیش کلمبیا دو دانشگاه برتر در میان دانشگاههای کانادا هستند.
تحصیل در کانادا در مقطع کارشناسی
مقطع کارشناسی یا undergraduate دارد، معمولاً به صورت دوره های 3-4 ساله و با نود واحد درسی و یا به صورت دوره 4 ساله و با ۱۲۰ واحد درسی ارائه می گردد. به طور متوسط، شهریه مقطع کارشناسی در این کشور برای دانشجویان خارجی معمولاً بین 20 هزار تا 30 هزار دلارکانادا در سال است. البته این هزینه بسته به رشته تحصیلی و دانشگاه متفاوت است و به طور معمول شهریه رشته های مهندسی و علوم پایه بیشتر از رشته های دیگر است. ورود به دوره لیسانس درهمه استان های این کشور به غیر از کبک، بعد از پایان دوره دبیرستان امکان پذیر است. در استان کبک شرایط کمی متفاوت تر است در این استان بعد از تمام شدن سال دوم دبیرستان(یازدهم)، دانش آموز میتواند یا وارد کالج شده و یا با گذراندن 2 سال دوره پیش دانشگاهی، به دوره 3 ساله مقطع کارشناسی ورود کند.
البته در برخی از کالج ها و دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی، برنامه ای تحت عنوان ترنسفر وجود دارد که بعد از 2 سال تحصیل دوره دیپلم در کالج، فرد میتواند وارد دانشگاه شود و با گذراندن صرفاً 2 سال دیگر مدرک کارشناسی اخذ کند. در این بین کالج و دانشگاه باید در برنامه ترنسفر با هم همکاری داشته باشند. از این رو، با دیپلم هر کالج نمی شود وارد مقطع کارشناسی هر دانشگاه شد.
2. مدرک زبان حداقل آیلتس 6 یا تافل 80 و یا دولینگو110
3. پاسپورت معتبر
4. رزومه (CV)
5. انگیزه نامه (SOP)
6. توصیه نامه
تحصیل در کانادا در مقطع کارشناسی ارشد
رشته های تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد به 2 صورت ارائه میشوند :
1. کورس محور :
2. پژوهش محور :
مدارک مورد نیاز برای پذیرش:
2. مدرک زبان
3. پاسپورت معتبر
4. رزومه (CV)
5. انگیزه نامه (SOP)
6. توصیه نامه
تحصیل در کانادا در مقطع دکتری (phd)
طول دوره تحصیل در مقطع دکتری بین 4 تا 6 سال بوده و هزینه ای سالانه بین 10 هزار تا 30 هزار دلار خواهد داشت. چنان چه شرایط خوبی داشته باشید (معدل و نمره زبان بالا، مقالات خوب و …..) می توانید همراه با فاند تحصیل کنید.
برای خیلی از اساتید و همچنین دانشگاه های کانادایی، سابقه تحصیلات و معدل در مقاطع قبلی مهم است. از این رو، هنگام اپلای دکترا باید مدارک مقاطع قبلی تحصیلی خود را نیز ارائه دهید. در مقطع تحصیلی دکترا، GPA یا همان معدل ۷۰ درصد به بالا (۱۴ به بالا) در هر دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد مورد نیاز است.
از موارد اصلی برای گرفتن پذیرش در مقطع دکترا سابقه پژوهشی قوی و داشتن مقالات معتبر است.مدارک مورد نیاز برای پذیرش:
2. مدرک زبان
3. پاسپورت معتبر
4. رزومه (CV)
5. انگیزه نامه (SOP)
6. توصیه نامه
کار دانشجویی در کانادا
کسانی که میخواهند به صورت فریلنس مشغول به کار شوند از این قاعده ی 40 ساعت اجازه کارمستثنی هستند. شغل هایی که به صورت پروژه ای یا فریلنس هستند، میتوانند بدون محدودیت شرایط مناسبی برای کار برایتان فراهم کنند.
بورسیه تحصیلی کانادا یا فاند یا کمک هزینه تحصیلی بودجهای است که به طور انحصاری برای دانشجویان دانشگاهها در حین تحصیل در این کشور در نظر گرفته میشود. این بودجه برای کمک به تامین بسیاری از هزینه های دانشجویان پرداخت میشود. کمک هزینههای تحصیلی را دولت، موسسات آموزشی، دانشگاهها و سازمانهای غیردولتی ارائه میدهند. این نوع کمک هزینه برای دانشجویانی در نظر گرفته میشود که نیاز به کمک مالی برای ادامه تحصیل دارند و در اکثر موارد فقط به دانشجویان مقیم خود ایالات متحده ی کانادا تعلق می گیرد. بیشتربورسیه های این کشور برای دانشجویان بین المللی از نوع Merit هستند. برای گرفتن هر نوعی از فاند تحصیلی کانادا، شما باید دارای شرایط خاصی باشید. این شرایط ممکن است از یک مقطع به مقطع دیگر و یا از دانشگاهی به دانشگاه دیگر متفاوت است. به طور کلی، داشتن شرایط زیر می تواند شانس شما را برای گرفتن بورسیه تحصیلی کانادا افزایش دهد: ییکی از فاکتورهای مهم در ارزیابی پرونده شما برای دریافت فاند تحصیلی معدل است. معمولا معدل 17 و بالاتر برای گرفتن فاند تحصیلی در مقطع لیسانس و معدل 16 و بالاتر برای گرفتن بورسیه در مقطع ارشد و دکترا مورد نیاز است. هر چقدر نمره زبان شما بالاتر باشد، تسلط شما را به زبان انگلیسی بیشتر نشان میدهد و به همان نسبت شانس شما را برای گرفتن فاند افزایش میدهد. معمولا آیلتس ۶.۵ یا تافل ۸۰ و بالاتر برای گرفتن فاند در مقطع لیسانس و آیلتس ۷ یا تافل ۹۰ و بالاتر برای گرفتن فاند در مقطع فوق لیسانس و دکترا مورد نیاز است. برای گرفتن فاند در مقطع لیسانس، بعضی از دانشگاهها به نمره اس ای تی SAT نیاز دارند. معمولا نمره ۱۴۰۰ و بالاتر مورد نیاز است. در مقاطع ارشد و دکترا در صورت لزوم، آزمون جی آر ای GRE با نمره ۳۱۰ و بالاتر شانس شما را برای گرفتن انواع مختلف بورسیه تحصیلی افزایش میدهد. در صورتی که قصد گرفتن بورسیه تحصیلی کانادا در مقاطع کارشناسی ارشد پژوهش محور و دکترا را دارید، سابقه پژوهشی شما بسیار مهم است. داشتن دو یا چند مقاله پژوهشی ISI و یا دیگر مقالات چاپ شده در ژورنالهای معتبر خارجی و داخلی شانس شما را برای اخذ فاند تحصیلی افزایش میدهد. بعضی از دانشگاهها یا دیگر مراکز ارائه دهنده بورسیه تحصیلی در کانادا، بسته به رشته شما ممکن است از شما سابقه کاری مرتبط بخواهند. داشتن فعالیتهای فوق برنامه مانند عضویت در انجمنها، فعالیتهای داوطلبانه و غیره و تسلط به مهارت ها و نرم افزارهای مرتبط با رشته ی تحصیلی تون برای دریافت بورسیه تحصیلی به شما کمک خواهد کرد.
مانند بسیاری از دانشجویان سراسر دنیا که قصد تحصیل در کانادا را دارند، بدون شک دریافت بورسیه تحصیلی کانادا دغدغه ذهنی شما هم هست. از میان همه دانشجویان بینالمللی که هر ساله برای ادامه تحصیل به کانادا میروند، تعداد زیادی از آنها با دریافت فاند تحصیلی بخش زیادی از هزینههای تحصیل خود را تامین میکنند.
انواع بورسیه به دو دسته ی کلی تقسیم میشوند:
1- بورسیه های براساس رزومه و شایستگی فرد Merit Based
Merit کلمه که به معنای شایستگی تعبیر می شود، اساس کمک هزینه فوق می باشد. این نوع بورسیه ها به دانشجویانی که از نظر علمی برتری دارند، داده می شود؛ در واقع دانشگاه های مختلف با نیم نگاهی به بودجه خود، به برترین دانشجویان خود که شرایطی عالی از نظر نمره، مقالات، شرکت در کنفرانس های معتبر، زبان انگلیسی و … داشته باشند، کمک هزینه هایی تحت عنوان بورسیه شایستگی اعطا می کنند که مشوق آنان جهت ادامه تحصیل در بالاترین سطح ممکن است
2- بورسیه های بر اساس نیاز مالی Need Based
معدل
نمره زبان
نمره آزمون SAT یا GRE
مقاله و کارهای پژوهشی
سابقه کاری مرتبط
فعالیت های فوق برنامه و مهارت های مرتبط
کشور کانادا در شمالی ترین نقطه قاره آمریکا قرار گرفته و دومین کشور بزرگ جهان به حساب می آید که از طرف شمال به اقیانوس منجمد شمالی، از سمت شرق به اقیانوس اطلس، از سمت غرب به اقیانوس آرام و از طرف جنوب به ایالات متحده آمریکا منتهی می شود. هر ساله هزاران دانشجوبه امید داشتن زندگی تحصیلی و شغلی مناسب تر راهی این کشور میشوند. کانادا اغلب در صدر فهرست بهترین کشورها برای زندگی قرار دارد. مهاجرپذیری، زبان انگلیسی، مقرون به صرفه بودن، دسترسی عالی به بهداشت و آموزش، ثبات اقتصادی و سیاسی ، آزادی فردی و حفاظت از محیط زیست از جمله دلایل محبوبیت این کشور است. کانادایی ها اغلب در شرایط با ثباتی از نظر زندگی اجتماعی قراردارند و دسترسی آنها به بهداشت و آموزش با کیفیت بالا، ساده است. میزان جرم و جنایت نیز در این کشور نسبتا پایین است، البته این به این معنی نیست که کانادا در ایده آل ترین حالت خود برای زندگی قرار دارد اما برای ساکنین خود فرصتهایی زیادی برای رشد و شکوفایی فراهم میکند. -هزینههای مسکن اگر بخواهید به صورت مستقل و بیرون از خوابگاههای دانشجویی زندگی کنید باید بدانید هزینههای خرید مواد غذایی و البته تهیه و پخت آن برعهدهی خود شماست و باید در نظر داشته باشید که بین ۴۰۰ تا ۶۰۰ دلاردر ماه هزینههای خورد و خوراک شما خواهد بود. برای حمل و نقل در کانادا میتوانید از کارتهای حمل و نقل عمومی که البته برای دانشجویان تخفیفهای خاص دارند استفاده کنید.اما به صورت کلی هزینههای رفت و آمد برای یک دانشجو در کشور کانادا ماهیانه بین ۸۰ تا ۱۲۰ خواهد بود. پیش از شروع تحصیلتان در کانادا بیمهی درمانی خود را انتخاب کنید. هزینههای بیمه درمانی بسته به سازمان و میزان پوشش بیمه و یا دولتی و خصوصی بودن بیمه گذار متفاوت است. برخی ازشهرهای کانادا برای یک زندگی دانشجویی پرهزینه بوده و برخی دیگر به نسبت کم هزینهترهستند. سیستم بهداشت و درمان رایگان این کشور به طور مداوم در بالاترین رنکهای جهانی قرار میگیرد. زندگی در کانادا تجربه زندگی در یک جامعه با رفاه بالا و ثبات اقتصادی خواهد بود. از این رو خیلی از افراد قصد مهاجرت به این کشور توسعه یافته را دارند. یکی از بهترین راه های مهاجرت به این کشور، مهاجرت تحصیلی است که از مزایای آن امکان اخذ ویزای کار و اجازه کار و اشتغال بعد از اتمام تحصیلات می باشد.
کانادا یکی ازمهاجرپذیرترین کشورها در دنیاست و یکی از سریعترین راههای مهاجرت به این کشوراز طریق تحصیل میباشد.
آب و هوای کانادا چگونه است؟
کانادا به دلیل وسعت زیاد، انواع آب و هوا را درخود جای داده است و آب و هوا از استانی به استان دیگر و از شهری به شهر دیگر متفاوت خواهد بود.
در مناطق شمالی این کشور و نزدیک به قطب شمال آب و هوا در تمامی فصول سال سرد است و شما دمای زیر صفر را به راحتی تجربه خواهید کرد.
اما در شرق و غرب و جنوب این کشور، آب و هوای معتدل تری دارد.
پس پیش از آنکه به کانادا مهاجرت کنید، شرایط آب و هوایی شهر مورد نظر خود را چک کنید، زیرا تفاوت آب و هوا در کشور کانادا بسیار مشهود است و قطعا این عامل بر روی زندگی هر فردی موثر خواهد بود.
هزینههای زندگی دانشجویی در کانادا
دانشجویان بین المللی برای اسکان خود میتوانند از چند روش استفاده کنند:
– اقامت در خوابگاههای دانشجویی
-اجاره آپارتمان به صورت مستقل و یا مشترک
-زندگی با خانوادههای کانادایی
اگر قصد دارید که در خوابگاههای دانشجویی زندگی کنید باید بدانید به صورت ماهیانه و بسته به اتاقی که درآن اسکان دارید باید هزینهای بین ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ دلار در نظر بگیرید.
هزینههای زندگی درآپارتمانهای اشتراکی و زندگی در کنار افراد دیگر در یک خانه نیز هزینهی ماهیانه بین ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ دلار را برای شما خواهد داشت. زندگی در کنار خانوادههای کانادایی که بخشی از منزل خود را به دانشجویان اجاره میدهند احتمالا برای شما هزینههای کمتری خواهد داشت و به صورت ماهیانه ۶۰۰ تا ۸۰۰ دلار خواهد بود.
البته اجارهی ملک به صورت مستقل بر حسب چند فاکتورمتغیراست؛ شهری که درآن زندگی میکنید، زندگی در یک آپارتمان مستقل و یا مشترک و نوع مسکن ، همه و همه میتواند در میزان هزینههای شما برای اسکان در کانادا موثر باشد.
هزینههای مواد غذایی و حمل و نقل
هزینههای بیمه درمانی
بیمههای درمانی در کانادا به صورت خصوصی و یا دولتی ارائه میشوند. برای داشتن بیمهی دولتی در برخی از استانهای کانادا، باید از طریق دانشگاه خود ثبت نام کنید.
به صورت میانگین هزینههای بیمهی درمانی برای دانشجویان بینالمللی بین ۶۰۰ تا ۱۵۰۰ دلار در سال است.
ارزانترین شهرها برای زندگی در کانادا کداماند؟
برخی از شهرهای ارزان کانادا
انتاریو
ابوتسفورد
مونکتون
لاوال
شربروک
برای زندگی در این شهرها احتمالا هزینههای کمتری را پرداخت خواهید کرد ولی برای زندگی در شهرهای گرانتر مثل تورنتو و ونکوور می توانید روی کار دانشجویی نیز حساب باز کنید.
اما به عنوان یک متقاضی تحصیل باید بدانید هزینههای زندگی یک دانشجو برای یک سال تحصیلی بین ۲۰ تا ۳۰ هزار دلار کانادا برای یک سال تحصیلی است.
بهداشت و درمان
درزمینهی بهداشت کشورکانادا تا جایی پیش رفته است که برروی پیشگیری پیش ازدرمان فعالیت میکند و آموزش بهداشتی برای سالمندان برای آنکه بدانند از صدمات و مسائل و مشکلات در سنین بالاتر جلوگیری کنند برگزار میکند.
حدود دو سوم کاناداییها بیمهی تکمیلی دارند
این یعنی افراد میتوانند با داشتن این نوع بیمه از خدماتی که بیمههای عمومی ارائه نمیدهد مانند چشم ٰپزشکی و یا دندان پزشکی استفاده کنند و حدود ۹۰ درصد از این حق بیمه توسط کارفرمایان پرداخت میشود.
زمانی که در کانادا زندگی میکنید با پرداخت مالیات به صورت سالیانه میتوانید از بخشی از سیستم درمانی این کشور به صورت رایگان استفاده کنید و این بدین معناست که برای وقتی نیاز به مراقبتهای درمانی دارید در کلینیک و بیمارستانهای مشخصی نیاز نیست که پول پرداخت کنید.
البته در کانادا کلینیکهای خصوصی مراقبتهای بهداشتی وجود دارند که خدمات درمانی در آنها رایگان نیست. افراد زمانی که میخواهند خدمات سریعتری دریافت کنند میتوانند با پرداخت هزینه به این کلینیکها مراجعه کنند.
البته در کانادا، خدمات دندان پزشکی و چشم پزشکی تحت پوشش بیمهی درمانی دولتی نیستند، اما بیشتر شرکتها کارکنان خود را در طرح های بیمهی تکمیلی ثبت نام میکنند که بسیاری از این هزینهها را پوشش میدهد.
باتوجهبه این مورد اگر در کانادا دانشجو هستید گزینههای زیر را برای دریافت بیمه درمانی در اختیار دارد:
-میتوانید بیمه خود را از یک شرکت خصوصی تهیه کنید.
-درصورتیکه مشغول به کار هستید میتوانید از کارفرما بیمه بگیرید؛ البته این مورد برای دانشجویانی که کار نیمهوقت دارند در برخی از استانها ممکن است صدق نکند.
-از طریق مؤسسهای که در آن تحصیل میکنید بیمه دریافت کنید.کلام آخر
اگر قصد مهاجرت به کانادا را دارید، می توانید از مشاوران ما کمک بگیرید. مجموعه ما با داشتن سابقه درخشان در زمینه مهاجرت تحصیلی، آماده خدمت رسانی به شما عزیزان است
کانادا، دو زبان رسمی دارد! کانادا طولانیترین خط ساحلی را در جهان دارد
فرهنگ و آداب اجتماعی در کانادا
کانادا کشوری مهاجرپذیر است و به همین دلیل نژادپرستی در این کشور کمرنگ است.
در کانادا افراد برای صداقت، همدلی و فروتنی در روابط خود با دوستان و افراد غریبه ارزش زیادی قائل هستند. کانادا را میتوان به عنوان کشوری برابری طلب توصیف کرد و این یعنی ساکنین این کشور میخواهند تمامی افراد با یکدیگر در هر نقطهای برابر باشند.
سلسله مراتب در کانادا چندان اهمیتی ندارد و کودکان اغلب به نوعی تربیت میشوند تا در سنین بالاتر بسیار مستقل باشند.
کاناداییها به ادب و احترام به افراد شهرت دارند و مردمی دوستانه و خونگرم هستند.
حقایقی جالب در رابطه با کانادا
بریتانیا تنها قدرت استعاری در کانادا در تاریخ این کشور نبوده است. کشور فرانسه نیز در زمانی مالک بخش بزرگی از آمریکای شمالی بوده و به همین دلیل فرهنگ و زبان فرانسوی یکی از پرمخاطبترین زبانها در کاناداست.
دومین کشور بزرگ دنیا
شاید تصور کنید بزرگترین کشور دنیا آمریکا و یا چین باشد، اما واقعیت این است که کانادا با 9.98 میلیون مایل مربع پس از روسیه، بزرگترین کشور دنیاست.
دلایل زیادی برای سفر و مهاجرت به کانادا وجود دارد، اما این کشور در بسیاری از شهرها خط ساحلی داشته و طولانیترین خط ساحلی یعنی بیش از 125500 مایل، یکی دیگر از جذابیتهای این کشور است.
کانادا، طولانیترین مرز بین المللی را دارد.
تنها همسایهی زمینی این کشور پهناور، ایالات متحدهی آمریکاست و از آنجایی که هر دوی این کشورها وسعت زیادی دارند، میتوان انتظارداشت که مرز آنها نیاز وسیع باشد
کلمهی کانادا ازیک کلمهی بومی گرفته شده است
در اصل کلمهی کانادا از کاناتا آمده است و در زبان لورنس ایروکوئیان به معنای “سکونتگاه” یا “روستا” ست.
متاسفانه این مردم بومی در قرن شانزدهم در جنگ موهاوک (Mohawk) که خواهان انحصار تجارت با اروپاییان در آن زمان بودند، از بین رفتند.
دمای 63- درجه، سردترین دمای ثبت شده در کانادا
اگر تصورمیکنید که میتوانید سرمای زیادی را تحمل کنید و محل زندگیتان سرمای سختی دارد، شاید بهتر است بدانید این دما در کانادا به عنوان پایینترین دما ثبت شده است.
کبک، تنها شهری در کانادا که دیوار دارد
دیوارهای شهر کبک در قرن هفدهم توسط انگلیس ساخته شده است. هنگامی که نیروهای انگلیسی شهر را تصرف کردند، نه تنها دیوارهای شهر را خراب نکردند بلکه پس از تصرف، از این دیوارها به خوبی مراقبت شد تا جایی که امروزه در فهرست میراث یونسکو به ثبت رسیده است.
کانادا بالاترین نرخ مهاجرت در جهان را دارد.
یکی دیگر از حقایق در رابطه با کانادا، کمک به بزرگ شدن خانواده ها، حمایت از رشد اقتصادی کشور و بیشترین آمار مهاجرت به این کشور است.
کشور کانادا از سال 1990 تا 2008 بیش از ۵ میلیون نفر را به عنوان مهاجر در کشور خود پذیرفته است.
در کانادا، شما احتمالا با هر زبانی یک بار مواجه میشوید
در کشور کانادا علاوه بر زبانهای انگلیسی و فرانسوی تنوع بسیار زیادی وجود دارد.
1.2 میلیون نفر به زبان چینی صحبت میکنند و بیش از 500 هزار نفر زبان پنجابی، زبان مکالمهی آنهاست.
در این کشور زبان های آلمانی، ایتالیایی، اسپانیایی و عربی نیز در ردههای بعدی به وفور دیده میشوند.
از نگاه ما شروع هر پروسهی با اهمیتی نیاز به تصمیمی محکم دارد چون انجام فعل مهاجرت برای هیچ کس ساده نیست. پس از دریافت ویزا ، نوبت به بستن چمدانتان رسیده! برای شروع ماجراجویی تحصیلی خود، کافیست وارد لینک زیر شوید. برای مشاوره و دریافت خدمات مشاوره تحصیلی در کشور آمریکا می توانید از مشاوران گیو می ویزا راهنمایی دریافت کنید.
مراحل اقدام برای دانشگاههای کانادا
پس توصیه میکنیم ابتدا دلایل تان را برای مهاجرت تحصیلی به کانادا مرور کنید.
قدم بعدی در این مسیر اقدام برای انتخاب رشته و دانشگاه است.
در هر مقطع و رشتهای شرایط پذیرش متفاوت بوده و زمان محدودی برای اپلای دانشگاههای کانادا وجود دارد.
به طور مثال نمره زبان و معدل مورد نیاز برای هر رشته و دانشگاه متفاوت است.
در مرحلهی بعد نوبت به آماده سازی مدارک میرسد:
اصل + ترجمه دانشنامه یدیپلم و ریزنمرات (متقاضیان کارشناسی)
اصل + ترجمه دانشنامه پیش دانشگاهی و ریزنمرات (متقاضیان کارشناسی)
اصل + ترجمه دانشنامه لیسانس و ریزنمرات (متقاضی ارشد)
اصل + ترجمه دانشنامه کارشناسی و ارشد و ریزنمرات (متقاضی دکتری یا ارشد مجدد)
مدرک زبان
پاسپورت
رزومه یا CV
انگیزه نامه
توصیه نامه
پس از آماده سازی نوبت به مکاتبه و اپلای برای دانشگاه ها میرسد.
بعد از پذیرش از دانشگاه، نوبت درخواست برای ویزا میشود.