۳۸.۲۵۰.۰۰۰
جمعیت
۱.۴۰۰.۰۰۰
دانشجو
۳۳
دانشگاههای برتر
Sept-June
سال آموزشی
جمعیت
دانشجو
دانشگاههای برتر
سال آموزشی
تحصیل در کانادا مورد توجه است چون درصد بالایی از مردم این کشور از زندگی خود در کانادا راضی هستند و آمار جرم و جنایت در حد بسیار پایینی قرار دارد و این یکی از چیزهایی هست که این کشور را برای مهاجرین جذاب میکند. نکته قابل توجه این است که کانادا سیاست جمعیتی خود را بر پایه جذب نیروی متخصص خارجی معین کرده است. پس، از مهاجرت نیروی انسانی متخصص استقبال میکند و شاید به همین دلیل باشد که عمدتاً وقت گرفتن از سفارت کانادا نسبت به سایر کشورها زمان بیشتری را طلب میکند. تحصیل در کانادا را می توانیم در سه مقطع تحصیلی کارشناسی یا لیسانس، کارشناسی ارشد و دکترا طبقهبندی کنیم که هر کدام از این مقاطع تحصیلی را بهطور مفصل مورد بحث و بررسی قرار خواهیم داد. پس از پایان دوره دبیرستان دانش آموزان وارد دانشگاه شده و دانشجو محسوب می شوند و تحصیل خود را در مقطع کارشناسی یا لیسانس پی می گیرند. اگر شما هم جز کسانی هستید که دیپلم خود را اخذ کرده اید و قصد ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی در کانادا را دارید، این قسمت برای راهنمایی شما خواهد بود. تحصیل درکانادا بسته به دانشگاه و رشتهی تحصیلی نیاز به مدارک مختص خود را دارد. برای آنکه بدانید برای تحصیل در رشته و دانشگاه مورد نظرتان باید چه مدارکی را آماده کنید باید اطلاعات کافی از دانشگاه و رشتهی خود داشته باشید مدارک مورد نیاز برای پذیرش کارشناسی درکانادا 1. اصل و ترجمه مدرک و ریز نمرات دیپلم دوره تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در کانادا 1.5 تا 2 سال است که معمولاً شامل ۴۵ تا ۶۰ واحد درسی می باشد. برای پذیرش درمقطع فوق لیسانس یا ارشد هم نیاز به ارائه مدرک زبان و همین طور حداقل معدل 13 در دوره کارشناسی خواهید داشت. به علاوه شهریه ها به طور میانگین بین 10 هزار تا 20 هزار دلارکانادا در سال می باشد. در این دوره یا فقط واحد درسی میگذرانید و یا اضافه بر اخذ واحد های درسی در پایان دوره هم باید یک پروژه انجام دهید. در این دوره دانشجو نیاز ندارد که از قبل استاد راهنما یا سوپروایزر تعیین کند. در طی دوره هم باید واحد درسی پاس کنید و هم در پایان تز تحقیقاتی (پایان نامه) زیر نظر استاد راهنما ارائه کنید. معمولاً پایان نامه بسیار وسیع تر از پروژه بوده و روی جنبه ای از یک موضوع خاص کار می شود که قبلاً روی آن پژوهشی صورت نگرفته است. برای پذیرش در این مدل رشته ها باید از قبل استادی یا سوپروایزر از دانشگاه، فرد را به عنوان دانشجو خود پذیرش نماید. 1. اصل و ترجمه مدرک کارشناسی و ریزنمرات ادامه تحصیل در مقطع دکتری در کشور کانادا به شما این فرصت را خواهد داد که با اساتید و پژوهشگران برجسته دانشگاه های معتبر کانادایی کار و همکاری کنید و از امکانات تحقیقاتی و پژوهشی پیشرفته و مدرن آن ها استفاده کنید. به علاوه، بعد از پایان تحصیلات نیز با اخذ ویزای کار به مدت سه سال، در کانادا همچنان اقامت داشته و کار کنید. در نهایت بعد از 1 سال کار کردن و داشتن شرایط لازم، برای اخذ اقامت دائم اقدام کنید. 1. اصل و ترجمه مدرک کارشناسی، کارشناسی ارشد و ریزنمرات آنها ۱-دانشگاه تورنتو کانادا کانادا یکی از معدود کشورهایی است که با ارائه ترکیبی از کیفیت بالای زندگی، فرصتهای شغلی گسترده، و سیستم آموزشی معتبر جهانی، توانسته به یکی از اصلیترین مقاصد مهاجرتی تبدیل شود. با ما همراه شوید و ببینید چرا کانادا میتواند انتخاب بعدی شما باشد.
مهاجرت تحصیلی به کانادا
با توجه به مهاجرپذیر بودن این کشور و شرایط عالی آن برای تحصیل و کار، قصد داریم راهنمای کامل تحصیل در کانادا که شامل مراحل پذیرش، هزینهها و شرایط لازم برای دانشجویان بینالمللی میشود را بررسی کنیم.
تحصیل در کانادا در مقطع کارشناسی
مقطع کارشناسی یا undergraduate دارد، معمولاً به صورت دوره های 3-4 ساله و با نود واحد درسی و یا به صورت دوره 4 ساله و با ۱۲۰ واحد درسی ارائه می گردد. به طور متوسط، شهریه مقطع کارشناسی در این کشور برای دانشجویان خارجی معمولاً بین 20 هزار تا 30 هزار دلارکانادا در سال است. البته این هزینه بسته به رشته تحصیلی و دانشگاه متفاوت است و به طور معمول شهریه رشته های مهندسی و علوم پایه بیشتر از رشته های دیگر است. ورود به دوره لیسانس درهمه استان های این کشور به غیر از کبک، بعد از پایان دوره دبیرستان امکان پذیر است. در استان کبک شرایط کمی متفاوت تر است در این استان بعد از تمام شدن سال دوم دبیرستان(یازدهم)، دانش آموز میتواند یا وارد کالج شده و یا با گذراندن 2 سال دوره پیش دانشگاهی، به دوره 3 ساله مقطع کارشناسی ورود کند.
البته در برخی از کالج ها و دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی، برنامه ای تحت عنوان ترنسفر وجود دارد که بعد از 2 سال تحصیل دوره دیپلم در کالج، فرد میتواند وارد دانشگاه شود و با گذراندن صرفاً 2 سال دیگر مدرک کارشناسی اخذ کند. در این بین کالج و دانشگاه باید در برنامه ترنسفر با هم همکاری داشته باشند. از این رو، با دیپلم هر کالج نمی شود وارد مقطع کارشناسی هر دانشگاه شد.
2. مدرک زبان حداقل آیلتس 6 یا تافل 80 و یا دولینگو110
3. پاسپورت معتبر
4. رزومه (CV)
5. انگیزه نامه (SOP)
6. توصیه نامه
تحصیل در کانادا در مقطع کارشناسی ارشد
رشته های تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد به 2 صورت ارائه میشوند :
1. کورس محور :
2. پژوهش محور :
مدارک مورد نیاز برای پذیرش:
2. مدرک زبان
3. پاسپورت معتبر
4. رزومه (CV)
5. انگیزه نامه (SOP)
6. توصیه نامه
تحصیل در کانادا در مقطع دکتری (phd)
طول دوره تحصیل در مقطع دکتری بین 4 تا 6 سال بوده و هزینه ای سالانه بین 10 هزار تا 30 هزار دلار خواهد داشت. چنان چه شرایط خوبی داشته باشید (معدل و نمره زبان بالا، مقالات خوب و …..) می توانید همراه با فاند تحصیل کنید.
برای خیلی از اساتید و همچنین دانشگاه های کانادایی، سابقه تحصیلات و معدل در مقاطع قبلی مهم است. از این رو، هنگام اپلای دکترا باید مدارک مقاطع قبلی تحصیلی خود را نیز ارائه دهید. در مقطع تحصیلی دکترا، GPA یا همان معدل ۷۰ درصد به بالا (۱۴ به بالا) در هر دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد مورد نیاز است.
از موارد اصلی برای گرفتن پذیرش در مقطع دکترا سابقه پژوهشی قوی و داشتن مقالات معتبر است.مدارک مورد نیاز برای پذیرش:
2. مدرک زبان
3. پاسپورت معتبر
4. رزومه (CV)
5. انگیزه نامه (SOP)
6. توصیه نامه
از جمله برترین دانشگاههای کانادا
۲-دانشگاه بریتیش کلمبیا
۳-دانشگاه مک گیل کانادا
۴-دانشگاه مک مستر کانادا
۵-دانشگاه مونترال کانادا
۶-دانشگاه آلبرتا کانادا
۷-دانشگاه واترلو کانادا
۸-دانشگاه وسترن کانادا
۹-دانشگاه کلگری کانادا
۱۰-دانشگاه یورک کانادا
بنابر آمار های داده شده رنکینگ در دنیا در سال ۲۰۲۲، دانشگاه تورنتو و دانشگاه بریتیش کلمبیا دو دانشگاه برتر در میان دانشگاههای کانادا هستند.
کانادا؛ کشوری با فرصتهای بیپایان برای زندگی و پیشرفت
در این ویدیو، در این ویدیو نگاهی به کلیت تحصیل در کانادا میاندازیم؛ از امنیت اجتماعی گرفته تا اقتصاد پایدار و محیطی دوستانه برای افراد و خانوادهها. اگر به دنبال کشوری هستید که فرصتهای واقعی برای پیشرفت شغلی، تحصیلی و زندگی بهتر ارائه دهد، این ویدیو را از دست ندهید.
کانادا فرصتهای زیادی برای دریافت بورسیههای تحصیلی و کمکهزینههای دانشجویی به دانشجویان بینالمللی ارائه میدهد. با استفاده از این بورسیههای تحصیلی، هزینههای زندگی و تحصیل به میزان قابل توجهی کاهش مییابد. برای موفقیت در دریافت کمکهزینههای تحصیلی، لازم است مدارک کاملی ارائه کنید، شامل رزومه قوی و انگیزهنامه خوب. شرایط بورسیه کانادا معمولاً رقابتی است، بنابراین اقدام در زمان درست شانس شما را افزایش میدهد. مانند بسیاری از دانشجویان سراسر دنیا که قصد تحصیل در کانادا را دارند، بدون شک دریافت بورسیه تحصیلی کانادا دغدغه ذهنی شما هم هست. از میان همه دانشجویان بینالمللی که هر ساله برای ادامه تحصیل به کانادا میروند، تعداد زیادی از آنها با دریافت فاند تحصیلی بخش زیادی از هزینههای تحصیل خود را تامین میکنند. کلمه Merit که به معنای شایستگی تعبیر میشود، اساس کمک هزینه فوق میباشد. این نوع بورسیهها به دانشجویانی که از نظر علمی برتری دارند، داده میشود؛ درواقع دانشگاههای مختلف با نیمنگاهی به بودجه خود، به برترین دانشجویان خود که شرایطی عالی از نظر نمره، مقالات، شرکت در کنفرانسهای معتبر، زبان انگلیسی و … داشته باشند، کمک هزینههایی تحت عنوان بورسیه شایستگی اعطا میکنند که مشوق آنان جهت ادامه تحصیل در بالاترین سطح ممکن است. این نوع کمک هزینه برای دانشجویانی در نظر گرفته میشود که نیاز به کمک مالی برای ادامه تحصیل دارند و در اکثر موارد فقط به دانشجویان مقیم خود ایالات متحدهی کانادا تعلق میگیرد. بیشتربورسیه های این کشور برای دانشجویان بین المللی از نوع Merit هستند. برای گرفتن هر نوعی از فاند تحصیلی کانادا، شما باید دارای شرایط خاصی باشید. این شرایط ممکن است از یک مقطع به مقطع دیگر و یا از دانشگاهی به دانشگاه دیگر متفاوت باشد. بهطور کلی، داشتن شرایط زیر می تواند شانس شما را برای گرفتن بورسیه تحصیلی کانادا افزایش دهد: یکی از فاکتورهای مهم در ارزیابی پرونده شما برای دریافت فاند تحصیلی معدل است. معمولا معدل ۱۷ و بالاتر برای گرفتن فاند تحصیلی در مقطع لیسانس و معدل ۱۶ و بالاتر برای گرفتن بورسیه در مقطع ارشد و دکترا مورد نیاز است. هر چقدر نمره زبان شما بالاتر باشد، تسلط شما را به زبان انگلیسی بیشتر نشان میدهد و به همان نسبت شانس شما را برای گرفتن فاند افزایش میدهد. معمولا آیلتس ۶.۵ یا تافل ۸۰ و بالاتر برای گرفتن فاند در مقطع لیسانس و آیلتس ۷ یا تافل ۹۰ و بالاتر برای گرفتن فاند در مقطع فوق لیسانس و دکترا مورد نیاز است. برای گرفتن فاند در مقطع لیسانس، بعضی از دانشگاهها به نمره اس ای تی SAT نیاز دارند. معمولا نمره ۱۴۰۰ و بالاتر مورد نیاز است. در مقاطع ارشد و دکترا در صورت لزوم، آزمون جی آر ای GRE با نمره ۳۱۰ و بالاتر شانس شما را برای گرفتن انواع مختلف بورسیه تحصیلی افزایش میدهد. در صورتی که قصد گرفتن بورسیه تحصیلی کانادا در مقاطع کارشناسی ارشد پژوهش محور و دکترا را دارید، سابقه پژوهشی شما بسیار مهم است. داشتن دو یا چند مقاله پژوهشی ISI و یا دیگر مقالات چاپ شده در ژورنالهای معتبر خارجی و داخلی، شانس شما را برای اخذ فاند تحصیلی افزایش میدهد. بعضی از دانشگاهها یا دیگر مراکز ارائه دهنده بورسیه تحصیلی در کانادا، بسته به رشته شما ممکن است از شما سابقه کاری مرتبط بخواهند. داشتن فعالیتهای فوق برنامه مانند عضویت در انجمنها، فعالیتهای داوطلبانه و تسلط به مهارتها و نرم افزارهای مرتبط با رشتهی تحصیلی مرتبط، برای دریافت بورسیه تحصیلی به شما کمک خواهد کرد.
انواع بورسیه به دو دسته ی کلی تقسیم میشوند:
۱: بورسیههایی براساس رزومه و شایستگی فرد Merit Based
۲: بورسیههایی براساس نیاز مالی Need Based
معدل
نمره زبان
نمره آزمون SAT یا GRE
مقاله و کارهای پژوهشی
سابقه کاری مرتبط
فعالیتهای فوق برنامه و مهارتهای مرتبط
زندگی در کانادا تجربهای متفاوت برای دانشجویان بینالمللی است. هزینههای زندگی در کانادا مانند اجاره مسکن، خوراک، حملونقل و بیمه پزشکی به شهر محل سکونت بستگی دارد. برای تأمین بخشی از این هزینهها، کار حین تحصیل در کانادا امکانپذیر است؛ دانشجویان اجازه دارند تا ۲۰ ساعت در هفته کار پارهوقت انجام دهند. این کار دانشجویی هم به دانشجویان کمک مالی میکند و هم تجربه کاری ارزشمندی را فراهم میآورد. در مجموع، آشنایی با شرایط زندگی و کار در کانادا به برنامهریزی بهتر کمک میکند. ۱۰ تا ۲۰ هزار دلار در سال که میانگین میشه ۱۵ هزار تا هزینه تحصیل و میانگین هزینه زندگی در ایالتهای مختلف ۲۰ هزار دلار کانادا برآورد شده است. هزینههای زندگی در آپارتمانهای اشتراکی و زندگی در کنار افراد دیگر در یک خانه نیز هزینهی ماهیانه بین ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ دلار را برای شما خواهد داشت. زندگی در کنار خانوادههای کانادایی که بخشی از منزل خود را به دانشجویان اجاره میدهند احتمالا برای شما هزینههای کمتری خواهد داشت و به صورت ماهیانه ۶۰۰ تا ۸۰۰ دلار خواهد بود. البته اجارهی ملک به صورت مستقل برحسب چند فاکتور متغیر است. شهری که درآن زندگی میکنید، زندگی در یک آپارتمان مستقل و یا مشترک و نوع مسکن، همه و همه میتواند در میزان هزینههای شما برای اسکان در کانادا موثر باشد. برخی از شهرهای کانادا برای یک زندگی دانشجویی پرهزینه بوده و برخی دیگر به نسبت کم هزینهتر هستند. برای مهاجران، سیستم بهداشت و درمان کانادا به دلیل ساختار عمومی و رایگان آن یک مزیت است، اما نکاتی هست که باید بدانند، مراقبتهای بهداشتی کانادا بیشتر توسط دولت پوشش داده میشود و هزینههای اساسی از مالیات تأمین میشوند. مهاجران معمولاً برای دسترسی به خدمات درمانی رایگان نیاز به کارت بیمه درمانی دارند، اما ممکن است برخی استانها دوره انتظار (حدود 3 ماه) برای این خدمات داشته باشند. بیمه درمانی تکمیلی میتواند مواردی مثل دندانپزشکی، دارو و خدمات چشمپزشکی را پوشش دهد.
هزینههای زندگی دانشجویی در کانادا
ارزانترین شهرها برای زندگی در کانادا کداماند؟
برخی از شهرهای ارزان کانادا:
انتاریو – ابوتسفورد – مونکتون – لاوال – شربروک
برای زندگی در این شهرها احتمالا هزینههای کمتری را پرداخت خواهید کرد ولی برای زندگی در شهرهای گرانتر مثل تورنتو و ونکوور میتوانید روی کار دانشجویی نیز حساب باز کنید.
بیمه درمانی مهاجران
کانادا کشوری مهاجرپذیر است و به همین دلیل نژادپرستی در این کشور کمرنگ است. در کانادا افراد برای صداقت، همدلی و فروتنی در روابط خود با دوستان و افراد غریبه ارزش زیادی قائل هستند. کانادا را میتوان بهعنوان کشوری برابری طلب توصیف کرد و این یعنی ساکنین این کشور میخواهند تمامی افراد با یکدیگر در هر نقطهای برابر باشند. سلسله مراتب در کانادا چندان اهمیتی ندارد و کودکان اغلب به نوعی تربیت میشوند تا در سنین بالاتر بسیار مستقل باشند. کاناداییها به ادب و احترام به افراد شهرت دارند و مردمی خونگرم هستند. کانادا، دو زبان رسمی دارد!
فرهنگ و آداب اجتماعی در کانادا
حقایقی جالب در رابطه با کانادا
بریتانیا تنها قدرت استعماری در کانادا در تاریخ این کشور نبوده است. کشور فرانسه نیز در زمانی مالک بخش بزرگی از آمریکای شمالی بوده و به همین دلیل فرهنگ و زبان فرانسوی یکی از پرمخاطبترین زبانها در کاناداست.
کانادا دومین کشور بزرگ دنیا است. شاید تصور کنید بزرگترین کشور دنیا آمریکا و یا چین باشد، اما واقعیت این است که کانادا با 9.98 میلیون مایل مربع پس از روسیه، بزرگترین کشور دنیاست. همچنین کانادا طولانیترین خط ساحلی را در جهان دارد. دلایل زیادی برای سفر و مهاجرت به کانادا وجود دارد، اما این کشور در بسیاری از شهرها خط ساحلی داشته و طولانیترین خط ساحلی یعنی بیش از 125500 مایل، یکی دیگر از جذابیتهای این کشور است.
کانادا، طولانیترین مرز بین المللی را دارد. تنها همسایهی زمینی این کشور پهناور، ایالات متحدهی آمریکاست و از آنجایی که هر دوی این کشورها وسعت زیادی دارند، میتوان انتظارداشت که مرز آنها نیاز وسیع باشد.
کلمهی کانادا ازیک کلمهی بومی گرفته شده است. در اصل کلمهی کانادا از کاناتا آمده است و در زبان لورنس ایروکوئیان به معنای “سکونتگاه” یا “روستا” ست. متاسفانه این مردم بومی در قرن شانزدهم در جنگ موهاوک (Mohawk) که خواهان انحصار تجارت با اروپاییان در آن زمان بودند، از بین رفتند.
دمای 63- درجه، سردترین دمای ثبت شده در کانادا. اگر تصورمیکنید که میتوانید سرمای زیادی را تحمل کنید و محل زندگیتان سرمای سختی دارد، شاید بهتر است بدانید این دما در کانادا به عنوان پایینترین دما ثبت شده است.
کبک، تنها شهری در کانادا که دیوار دارد. دیوارهای شهر کبک در قرن هفدهم توسط انگلیس ساخته شده است. هنگامی که نیروهای انگلیسی شهر را تصرف کردند، نه تنها دیوارهای شهر را خراب نکردند بلکه پس از تصرف، از این دیوارها به خوبی مراقبت شد تا جایی که امروزه در فهرست میراث یونسکو به ثبت رسیده است.
کانادا بالاترین نرخ مهاجرت در جهان را دارد. یکی دیگر از حقایق در رابطه با کانادا، کمک به بزرگ شدن خانوادهها، حمایت از رشد اقتصادی کشور و بیشترین آمار مهاجرت به این کشور است. کشور کانادا از سال 1990 تا 2008 بیش از ۵ میلیون نفر را به عنوان مهاجر در کشور خود پذیرفته است. در کانادا، شما احتمالا با هر زبانی یک بار مواجه میشوید. در کشور کانادا علاوه بر زبانهای انگلیسی و فرانسوی تنوع بسیار زیادی وجود دارد.
1.2میلیون نفر به زبان چینی صحبت میکنند و بیش از 500 هزار نفر زبان پنجابی، زبان مکالمهی آنهاست. در این کشور زبانهای آلمانی، ایتالیایی، اسپانیایی و عربی نیز در ردههای بعدی به وفور دیده میشوند.
برای اقدام به مهاجرت تحصیلی یا کاری به کانادا، آمادهسازی دقیق مدارک اهمیت زیادی دارد. مدارک اولیه مهاجرت تحصیلی شامل پاسپورت معتبر، مدارک تحصیلی (اصل + ترجمه دانشنامهی دیپلم و ریزنمرات. اصل + ترجمه دانشنامه پیش دانشگاهی و ریزنمرات اصل + ترجمه دانشنامه لیسانس برای متقاضیان ارشد. اصل + ترجمه دانشنامه کارشناسی و ارشد و ریزنمرات متقاضیان دکتری یا ارشد مجدد). نمرات آزمون زبان (تافل یا آیلتس) و مدارک مالی است که نشاندهنده توانایی تأمین هزینههای زندگی در کانادا است. پس از تهیه این مدارک، متقاضیان باید فرم درخواست آنلاین را پر کرده و مدارک را بارگذاری کنند. اطمینان از تکمیل مدارک و ترجمه رسمی مدارک به زبان انگلیسی ضروری است.
مراحل اقدام برای دانشگاههای کانادا
پادکست کانادا
هرچیزی که درباره مهاجرت تحصیلی کانادا نیاز است بدانید.
کانادا گزینههای مختلفی برای مهاجرت ارائه میدهد که از جمله مهمترین آنها میتوان به سیستم اکسپرس اینتری (Express Entry)، ویزای تحصیلی، ویزای کاری و برنامههای استانی (PNP) اشاره کرد. برنامه اکسپرس اینتری بر اساس امتیازبندی متقاضیان در مهارتهای شغلی و زبانی است و یکی از سریعترین راهها برای مهاجرت دائم محسوب میشود.
نمره زبان لازم برای مهاجرت به کانادا به نوع برنامه مهاجرتی بستگی دارد. برای اکسپرس اینتری، معمولاً نیاز به حداقل نمره CLB 7 (معادل آیلتس ۶ در تمام مهارتها) برای برنامههای اسکیلورکر است. البته، نمرات بالاتر شانس بیشتری برای انتخاب دارند و باعث افزایش امتیاز در سیستم اکسپرس اینتری میشوند.
هزینههای زندگی در کانادا بسته به شهر و سبک زندگی متفاوت است. به طور کلی، در شهرهایی مانند تورنتو و ونکوور، هزینه زندگی برای یک نفر حدود ۲,۵۰۰ تا ۳,۵۰۰ دلار کانادا در ماه است، در حالی که در شهرهای کوچکتر، این هزینه میتواند بین ۱,۵۰۰ تا ۲,۰۰۰ دلار باشد. این هزینه شامل اجاره خانه، غذا، حمل و نقل و بیمه میشود.
بله، کانادا برنامههایی برای فارغالتحصیلان بینالمللی دارد که به آنها اجازه میدهد پس از تحصیل برای دریافت مجوز کار پس از تحصیل (PGWP) اقدام کنند. این مجوز به مدت دوره تحصیل (تا سه سال) صادر میشود و به فرد این امکان را میدهد تا در کانادا به کار مشغول شود و از این طریق برای اقامت دائم درخواست دهد.
کانادا از سرمایهگذاران خارجی استقبال میکند و برنامههای مهاجرتی متنوعی برای کارآفرینان و سرمایهگذاران دارد، از جمله ویزای استارتآپ و برنامههای کارآفرینی استانی. برای ویزای استارتآپ، فرد باید ایدهای نوآورانه داشته باشد و از حمایت یک شرکت یا صندوق سرمایهگذاری کانادایی برخوردار شود. بسته به استان و نوع کسب و کار، میزان سرمایه مورد نیاز متفاوت است، اما به طور کلی حداقل سرمایه از ۱۰۰,۰۰۰ دلار کانادا شروع میشود.